Demo Serum Codi Bioceps

DEMO PENGGUNAAN CODIBIOCEPS SKINCARE DAN TESTIMONI

Selasa, 28 Februari 2017

#TESTIMONI ~ Cik Ain dah alami sendiri..anda mesti kena buat!!

Tahniah Cik Ain dari Kota bharu

 👉Bulan pertama dah dpt RM4000 lebih.Modal hanya RM1500.00 💥

Bermula sebagai pengguna produk.Tak berani nak ambik pakej besar-besar.

Bila dah guna seminggu ada perubahan kat diri sendiri. Ramai yg tegur guna produk apa!.

Kemudian kenalkan kpd kakak.So kakak juga join sebagai pengguna dan skrg kakak juga buat biz ini.

 Kemudian kenalkan kepada kawan juga join.

Sebab ada kesan mummy pun join juga.Skrg mummy pun nak buat fulltime biz ni.

Kemudian kawan-kawan juga join sebab tengok perubahan wajah.

 Bila cerita, boleh guna produk free je jika kita share dgn kawan.Kawan-kawan majoriti nak join.

Baru-baru ni cukup 8point dapat pulak barang free tanpa perlu bayar atau maintain.

 Memang lain dari biz-biz sebelum ni.

Cantik dapat..Bonus dapat..Point dapat.Barang free pun dapat.

Skrg tgh buat target jangka panjang utk kumpul point Redeem Rumah free 3-5 tahun dari skrg.

 Baru join sebulan dah balik modal.

Jom adik kakak semua.Rugi kalau melihat shj peluang terhidang!

Ini baru part time buat.Usahakan segera minima modal RM1500.00.

Jika ada lebihan modal buatlah Biz bermodalkan RM3866 atau RM6866.00.

Modal menentukan berapa set Bioceps yg kita dapat dan Aset yg kita boleh Redeem.

Di biz ini takde istilah rugi!

 Buat teman-teman yang suka berbisnes,yang dah pun ada bisnes tapi nak tambah biz online bolehlah wassup sy. 0194774970. Yang suka 100% online boleh dtg jmpa atau personal di wassup nanti.

#Copywriting ayat2 iklan dan ayat2 wassup juga di sediakan.

Hanya perlu copy,edit n paste shj.

 Cik ain lakukan perkara yang sama buat orang-orang yg terdekat dahulu.Itu belum manfaatkan medium Fb ads lagi modal dah dapat balik.

Dah siap dapat untung!

 Berminat nak jadi Agen/networkers dengan minima modal RM1500 atau RM3866 atau RM6866 boleh wassup

 0194774970- Paklong

0194774970- Paklong

0194774970 - Paklong


Isnin, 30 Januari 2017

#PERINGATAN ~ Bahayanya Kosmetik Tiruan Biasanya Murah

“BERHATI-hati ketika membeli barangan kosmetik dan lihat dahulu bahan kandungannya kerana sekiranya tersalah beli ia boleh memudaratkan kulit muka anda.

” Itulah pesanan Dr. Faizal ketika diajukan persoalan mengenai lambakan kosmetik tiruan yang terdapat di pasaran baru-baru ini.

Katanya, produk tiruan adalah berbahaya kerana kita tidak mengetahui bahan yang terdapat dalam produk-produk berkenaan. 

Walaupun terdapat label tetapi kemungkinan besar ia adalah salah kerana produk-produk ini tidak dipantau oleh kementerian yang bertanggungjawab.

Selalunya terdapat bahan-bahan kimia yang berbahaya untuk kesihatan seperti merkuri, steroid, bahan produk industri minyak seperti tar dan sebagainya.

 Berbicara lanjut mengenai hal tersebut, menurut Dr. Faizal, kulit yang mengalami masalah selepas menggunakan produk-produk tiruan ini boleh dirawat tetapi ia akan mengambil masa dan bergantung pada kulit individu tersebut.

“Dalam sesetengah kes ada penggu­na yang kulitnya tidak mengalami masalah setelah menggunakan produk tiruan ini.

 “Tetapi ada kulit yang terjejas teruk dan ini memerlukan rawatan daripada doktor pakar untuk melihat sejauh mana kerosakan yang dihadapi.

“Masa pemulihan atau penyembuhan juga bergantung pada kulit individu tersebut kerana kulit kita semua adalah berbeza dan ia juga bergantung kepada faktor-faktor lain,” katanya.

Jelas beliau lagi, para pengguna yang mengalami masalah kulit selepas penggunaan produk kosmetik tiruan dinasihatkan agar berhenti menggunakannya serta-merta dan segeralah berjumpa dengan doktor.

Jika seseorang mengalami reaksi kulit akibat bahan kosmetik, perkara pertama perlu dibuat ialah berhenti daripada menggunakan kosmetik berkenaan, gunakan pelembap (moisturizer) sahaja apabila di dalam rumah dan kurangkan keluar ketika matahari terik.

 Jika perlu keluar gunakan krim penghalang cahaya matahari dan pakai topi untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari.

“Jika anda mendapati terdapat kesan akibat penggunaan kosmetik tersebut, elakkan daripada menggunakan sebarang bahan kosmetik termasuk penyegar (toner) dan krim asas selagi kulit masih merah dan sensitif.

“Seterusnya, anda perlu mendapat rawatan daripada doktor yang bertauliah jika selepas beberapa hari kulit masih tidak beransur pulih.” Dr. Faizal turut berkongsi panduan cara memilih produk yang selamat.

Katanya, selain tidak membeli produk tiruan, orang ramai digalakkan mengurangkan pengunaan warna rambut hitam yang tahan lama kerana ia mengandungi bahan-bahan yang boleh menyebabkan kanser.

“Saya juga berharap orang ramai tidak menggunakan krim putihkan kulit yang mengandungi Hydroquinone melainkan dengan pemantauan doktor. 
Hydroquinone boleh menyebabkan ochronosisi iaitu sejenis penyakit kulit. 

“Jangan guna krim pemutih kulit yang bahan-bahannya tidak dilabel dengan tepat.

Terdapat krim-krim pemutih yang mengandungi bahan merkuri yang beracun dan berbahaya terutama kepada wanita yang mengandung,” katanya.

Tambah beliau, paling penting ialah pengguna sendiri perlu membaca dan menyelidik bahan-bahan yang terdapat di dalam produk kosmetik yang digunakan.

Terdapat banyak laman web yang memberi maklumat tentang bahan-bahan berbahaya yang perlu dielakkan.

Bagi mereka yang mempunyai kulit wajah sensitif, lebih baik menggunakan bahan kosmetik yang kurang “canggih”.

Maknanya kembali kepada bahan semula jadi.

Berikut merupakan tip penjagaan wajah kulit sensitif; 

1-Perlu menggunakan krim pelindung cahaya matahari atau losen yang mengandungi SPF sekurang-kurangnya 30 setiap kali keluar rumah.

2 -Pelembap yang sesuai untuk kulit tanpa bauan “fragrance”.

3 -Kurangkan penggunaan skrub kulit, sabun atau pembersih wajah yang meninggalkan kesan kulit kering.

4 -Kurangkan penggunaan produk kosmetik yang mengandungi alkohol.

5 -Bersihkan kulit daripada segala produk sebelum tidur.

Sumber:Utusan Online

Ahad, 1 Januari 2017

#TESTIMONI ~ Codi Bioceps Sesuai Untuk Kegunaan Lelaki

Wow...penangan CODI BIOCEPS ni sangat luarbiasa lah.

 Kalau jenama lain mungkin hanya beri tumpuan untuk kaum wanita saja.

 Tapi sangat luarbiasa

CODI BIOCEPS ni dengan adanya Cordyceps.....lelaki pun memberi respon yang amat positif sekali.

 ========////=====//=====

 Jom kita lihat apa komen abang nan @ Adnan kita setelah menggunakan produk ni selepas 3 bulan.

 Memang pada awalnya tak percaya....tapi hanya dengan penggunaan 1set saja mampu membuat diri ini kembali ceria