Demo Serum Codi Bioceps

DEMO PENGGUNAAN CODIBIOCEPS SKINCARE DAN TESTIMONI

Khamis, 29 Disember 2016

#TERKINI ~ Testimoni Terbaik Dari Adik Nanie Selepas Gunakan Bioceps Skincare

Bagi seorang remaja, kelenjar sebaceous mengembang dan mengeluarkan lebih banyak sebum di bawah pengaruh hormon yang dikenali sebagai hormon androgen.

Hmm...sebab tulah kalau kita tengok hari ini lebih ramai dari kalangan remaja perempuan dan awal dewasa yang mengalami masalah jerawat berbanding wanita dewasa.

Walaubagaimanapun, kebiasaannya, liang sebaceous yang hasilkan sebum ni akan semakin berkurangan apabila meningkat dewasa. .

Juga disebabkan masalah lain juga seperti :

 - Masalah Jangkitan Bakteria.

- Pengambilan makanan yang salah.

- Stress.

- Penggunaan Alat kosmetik dan alat solek yang tidak sesuai.

- Pancaran Cahaya matahari.

- Pakaian yang tidak sesuai dengan cuaca.

====

 Perkara yang sama juga terjadi kepada Nanie, 23tahun. . .

Tetapi selepas 8 hari menggunakan Set Codi Bioceps Skincare......

Lihatlah sendiri kesannya. . .

Hubungi 0194774970@0194574970 untuk best price Great Result!! ;)

Beli satu set saja set BIOCEPS ni automatik dah boleh jadi agen tau.

Khamis, 15 Disember 2016

TESTIMONI~New series of Codi Bioceps Skin Cares solution

“New series of Codi Bioceps Skin Cares solution”

 Hasil testimoni daripada calon-calon yang dipilih untuk mengguna CODI BIOCEPS skin cares set selama 3 minggu berturut-turut.

 Keputusan yang diperolehi amatlah memberangsangkan!

 PM 0174199126 @ 0194774970

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK CODI BIOCEPS SKINCARE

Testimoni pengguna Codi Bioceps Skincare

 Produk dari Malaysia setaraf produk terkenal antarabangsa.

 Jom tukar kepada Codi Bioceps Skincare

Khamis, 24 November 2016

Testimoni pengguna Codi Bioceps Skincare

Yg seronoknya bila dapat feed back mcm nie..

 Makna kata kat sini, kita berbisnes bukan sia2..

 Dapat kepuasan kat situ..

Bisnes bukan duit semata2

 Kita dapat bantu masalah org itu yg kita nak??

 Kalu korg dapat testimoni mcm nie apa perasan korg???

5 Faktor Utama Kenapa Kita Perlu Menjaga Kulit Wajah Kita

5 Faktor Utama Kenapa Kita Perlu Menjaga Kulit Wajah Kita !!!

 1. Wajah merupakan tempat pertama dipandang oleh orang lain.

 2. Wajah mudah terdedah dengan kotoran persekitaran.

 3. Jenis kulit wajah yang sensitif.

 4. Penggunaan bahan kimia didalam peralatan kosmetik.

 5. Pemakanan yang tidak seimbang.

BIOCEPS Multi Bio Cleanser

BIOCEPS Live Up V-Essence

☆ BIOCEPS Live Up E-Essence ☆

 ● CORDYCEPS http://www.m.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-602/cordyceps

Rosemary Extract: http://www.stylecraze.com/articles/benefits-of-rosemary-oil-for-skin-hair-and-health/ 

Centella Extract:
http://www.forbes.com/sites/melaniehaiken/2014/05/17/latest-anti-aging-skin-breakthrough-an-ancient-herb/#2141218a2b17

 ● Knotweed Extract: http://www.cosmeticsdesign.com/Formulation-Science/Technologically-advanced-resveratrol-ingredients-target-skin-brightening-trend

 ● Avena Oat Extract: http://www.huffingtonpost.com/2013/11/05/oatmeal-beauty-benefits_n_4214053.htmlhttps://healthyfocus.org/benefits-avena-sativa/ 

Chamomile Extract: http://www.herbhedgerow.co.uk/chamomile-uses-in-natural-beauty-skincare/ 

Dipotassium Glycyrrhizinate : https://www.bulkactives.com/product/product/dipotassium-glycyrrhizinate-white-licorice.htmlhttp://www.livestrong.com/article/157697-licorice-extract-and-skin-care/ 

Bengkuang Extract: http://fadilamaidisa.blogspot.my/2013/05/benefits-to-face-bengkoang.html 

http://www.rebeccalatuharharyblog.com/beauty/benefits-of-fruit-bengkoang-for-beauty-face

BIOCEPS Ultra Brightening Serum

☆ BIOCEPS Ultra Brightening Serum ☆

 ● CORDYCEPS http://www.m.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-602/cordyceps Ultra Brightening serum

 ● Rosemary extract:
http://www.stylecraze.com/articles/benefits-of-rosemary-oil-for-skin-hair-and-health/

 ● Pomegranate Seed Extract: http://multiculturalbeauty.about.com/od/Skincare/a/The-Skin-Care-Benefits-Of-Pomegranates.htm

 ● Bengkuang Extract: http://fadilamaidisa.blogspot.my/2013/05/benefits-to-face-bengkoang.html

http://www.rebeccalatuharharyblog.com/beauty/benefits-of-fruit-bengkoang-for-beauty-face

 ● Ethyl Ascorbic Acid :
http://www.cosmeticsandtoiletries.com/formulating/function/active/premium-3-O-Ethyl-Ascorbic-Acid-A-Stable-Vitamin-C-Derived-Agent-for-Skin-Whitening -225540872.html

 ● Chamomile Extract:
http://www.herbhedgerow.co.uk/chamomile-uses-in-natural-beauty-skincare/

 ● Dipotassium Glycyrrhizinate :
https://www.bulkactives.com/product/product/dipotassium-glycyrrhizinate-white-licorice.htmlhttp://www.livestrong.com/article/157697-licorice-extract-and-skin-care/

 ● Sodium Gyaluronate:
https://www.in-cosmetics.com/__novadocuments/2881

KENALI APA ITU CODI BIOCEPS SKINCARE